måndag, maj 09, 2011

Tags!!!

 Vad passar bättre att göra av restpapper än tags...?
Så här kommer 3st =)

 På den här har jag använt en snygg tag från det HÄR pappret från graphic45. Gemet längst upp är från Tim Holtz. Metallhörnet kommer från Kort och Godt. Har embossat tagen med den HÄR embossingfoldern från Tim Holtz.Färgat in den med distress ink stämpeldyna "walnut stain".
 Använt en kantpunch från Martha Stewart och den hittar ni HÄR. Bandet jag använt är jätteanvändbart och så behövs inte så mycket för att få effekt!! Band hittar ni HÄR!!! Finner ni inte rätt färg...tveka inte att fråga, finns kanske i butiken ändå ;)
 Denna tag har jag embossat med den HÄR embossingfoldern..också från Tim Holtz. Det är bra pris på dessa nu ;)) Sprayat tagen med tattered angels glimmer mist vanilla breeze. Blir en superfin rosatonad färg med denna mist!!
Fågelburen är en die från Tim Holtz/Sizzix. Bladen kommer från den HÄR och den HÄR punchen!!
Trollsländan är uppbyggd i 3 lager med 2 olika enfärgade papper och översta i vellum.=) Dien är från Magnolia! Hjärtat är från Kort och Godt, likaså pärlstråna. Fjärilarna mini och mellan är stämplar från Inkido...jättesöta!!
 Gjort samma på blomman...3 lager, även det en die från Magnolia...liknande finns HÄR då denna är slut...
Stickles "frosted lace" lite här och där ;) Alla kanter är även här färgade med distress ink "walnut stain" Braden i blomman kommer från mina egna gömmor ;)
 Till mor....snart är det mors dag!!! Här har jag använt papper från Websters pages, underbara "klappapapper" =) Den rosa blomman är en stor ros jag delat "sönder"...
Metallängeln är från Kort och Godt och ni hittar den HÄR.
 Söta stämpeln är från Magnolia. Stickles "frosted lace" runt stämpeln och på blommorna. Stämplat med stempelgledes "grunge collection" bakom mamma stämpeln som jag embossat med platinum embossingpulver!
De söta bladen passade så bra till detta papper!!

Välkomna in i shopen och botanisera bland alla nyheter!!
Må gott och sköt om Er tills vi ses igen!!!
Kramar Sarah


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar