måndag, september 26, 2011

BOX till Halloween!

Box, där man bla. kan förvara små strutar i.(De kommer senare i veckan här i bloggen så håll utkik!)
Jag tog en 6-pack ölbox (Corona) och sprayade denna i mattsvart.

Jag skar till två bitar, 16,5cm X 11,5 cm och två bitar, 11,5cm X 10,5cm från Graphic 45 – “Fashionista Collection”. Sedan skar jag till två bitar, 15,5cm X 10,5cm och två bitar 10,5cm X 9,5cm från pappret Graphic 45 “Halloweén in Wonderland Collection”. Jag chalkade med Versa Color ”171 Pinecone” och med Distress Stain ”Vintage Photo” och ”Antique linen” samt passade på att ”stänka” lite med Distress Stainen på pappren. Efter detta skrapade jag kanterna på de bitarna som jag gjort av ”Halloweén in Wonderland Collection”.

Jag fäste ihop delarna med dubbelhäftande tejp.

Nu valde jag att dekorera varje del för sig, dvs alla fyra delarna. Jag dekorerade med band, gasbinda, blommor etc som jag färgat in med hjälp av Distress ink pad. Jag satte Crackle accent på vissa delar för att piffa lite och använde mig av Stickles. Här använde jag också flera olika nålar som dekoration.

När alla bitarna kändes klara monterade jag dem på boxen med dubbelhäftande tejp.

Jag använde följande distress ink pads till att färga in gasbindor och blommor med; Rusty Hinge, Aged Mahogany, Tea Dye, Dusty Concord, Fades Jaens, Spiced marmelade, Crushed Olive samt Ranger-Shabby Shutters

Hoppas att ni fått massor av inspiration och kommit på nya saker som ni vill göra!

2 kommentarer: