torsdag, februari 18, 2010

Påskägg!


Crackle paint!!!
Jag målade ett av min dotters gamla påskägg rosa. När den färgen hade torkat lade jag på Crackle paint. Jag trodde att den rosa färgen skulle lysa igenom men den "sprack" också. Den högra ägghalvan är nymålad medan den vänstra har torkat klart. Häftig effekt tycker jag, kul på ett ägg!!! ;o)

Inspirationen till ägget fick jag av super duktiga Jojjo som i Magnolia Ink 2 hade gjort ett ägg. Här är mitt ägg klart!

Insidan/botten: Hela insidan av ägget har jag målat grönt. En stämpel från Magnolia färglaggd med Copic- och ProMaker-pennor. Kanterna har jag chalkat med Distresser och runt flickan har jag färgat in med Distress "Anicque Linen". Det lilla ägget hon håller i har jag "lackat " med Glossy. Svårt att få med på bilden.

De underbara blommorna, som jag byggt upp med lager på lager, är från Prima halvpärlorna kommer från Inkodo. Stickless från Ranger på bladen! :)

Locket: Samtliga rosa rosor är från Magnolia! I like!!! Etiketten där jag satt fast "glad påsk" på är etiketten från en av rosornas förpackning!!! Inte slänga... ;o)

Lite pärlfloss...

...och en fjäril utklippt från ett Websters papper.
Materialet och ägget finns HÄR!
Kram Marie!

3 kommentarer:

  1. Utrolig nydelig!!!
    Sånn ønsker jeg meg!!!

    SvaraRadera
  2. Tack för inspirationen. Ett sådant här ägg ska jag göra till påsken!

    SvaraRadera